آموزشی

همه چیز درباره عطرهای ترکیبی

برخی‌ها می‌گویند تلفیق چند عطر با یکدیگر کار، حرفه‌ای نیست ولی اگر بدانید چنین کاری روش‌هایی دارد و تنها کسانی می‌توانند از ترکیب عطرهایی که دارند، بوی جدید بسازند که حسابی عطرباز هستند، ترجیح می‌دهید شما هم این روش‌ها را یاد بگیرید تا بتوانید خودتان را میان عطربازهای حرفه‌ای جا بزنید. تلفیق رایحه‌های مختلف این حسن را دارد که شما می‌توانید یک رایحه‌ی جدید را برای خودتان درست کنید، رایحه‌ای که هیچ‌کس دیگری آن را امتحان نکرده و برای همین یادگرفتن اصول آن به کسانی پیشنهاد می‌شود که دوست دارند متفاوت باشند. ما به شما مراحل ترکیب را می‌گوییم و نمونه‌هایی را هم برای شما مثال می‌زنیم. کمی ریسک کنید و بگذارید بوی عطرتان برای دیگران جالب باشد و بویی داشته باشد که فقط از آن شماست و قرار نیست که شما آن را به کسی لو بدهید رایحه‌ی اختراعی خودتان را داشته باشید.

قدم اول شناسایی اسانس‌ها

حتما دیگر می‌دانید که عطرها از نظر بو،‌ دسته‌بندی‌های مختلفی دارند. خیلی‌ها عطر را بر اساس منبعی که از آن ساخته شده، می‌شناسند مثلا رایحه‌های میوه‌ای یا چوب‌ یا دریایی. خیلی‌ها هم عطرها را بر اساس نوع اسانس آن دسته‌بندی می‌کنند که البته خیلی رایج‌تر است مثلا عطرهای خنک،‌ ترش، شیرین، گرم، تلخ،‌ ملس و… . برای اینکه بدانید چطور می‌توانید عطرهای مختلف را تلفیق کنید تا یک رایحه‌ی‌ جدید و البته مقبول‌ تولید شود، باید دسته‌بندی دوم را خوب بشناسید. خیلی از ما هنوز در تشخیص عطرها از نظر اسانس مشکل داریم و تشیخص دادن یک عطر ترش یا خنک و… برای‌مان سخت است. بو کردن عطرهای مختلف می‌تواند کم‌کم مشام ما را تربیت کند و به ما بیاموزد که هر عطری با چه اسانسی ما را مجذوب خود می‌کند.

قدم دوم چه ترکیب‌هایی را امتحان کنید؟!

حالا وقت آن رسیده که عطرها یا ادکلن‌های روی میزتان را امتحان کنید و بدانید که هر کدام چه اسانسی دارند. در درجه‌ی اول باید بدانید عطرهایی که در دسته‌بندی اسانس‌ها یکی هستند، نباید با هم تلفیق شوند یعنی تلفیق کردن دو عطر شیرین یا گرم زیاد جالب نیست. در عوض بوهایی که باهم تفاوت دارند، ترکیب بهتری ایجاد می‌کنند. خنک و شیرین، خنک و تلخ، ترش وشیرین، ترش و خنک، ترش و تلخ و… . ترکیب‌های خوبی ایجاد می‌کنند. بهتر است برای اینکه بتوانید بهترین ترکیب را تشخیص دهید،‌ روی دست‌تان را با آب‌خیس کنید و بعد عطرها را روی آن بزنید. به این ترتیب سریع‌تر به بوی نهایی ‌ترکیبی می‌رسید و میزان ماندگاری‌اش را هم می‌سنجید، اما بهترین ترکیب‌ها،‌ ترکیب اسانس‌های تلخ و شیرین و ترکیب اسانس ترش و خنک است. این اسانس‌ها به نوعی مکمل همدیگر هستند.

همه چیز درباره عطرهای ترکیبیچند نکته‌ی مهم در ترکیب عطرها

1- یادتان باشد رایحه‌ی عطرها،‌ همان احساس شماست. شما باید به احساس‌تان جواب بدهید و بدانید همان ترکیبی خوب است که به دل‌تان می‌نشیند.

2- استفاده از عطرهایی با اسانس‌های مختلف ولی از یک مارک بهتر است، زیرا پایه‌هایی یکسان دارند و می‌توانند بهتر همدیگر را کامل کنند.

3- اگر در حمام که فضایی آکنده از بخار دارد، ترکیب عطرها را امتحان کنید، می‌توانید نتیجه نهایی را زودتر کشف کنید.

4- یادتان باشد این هنر شماست که به خوبی عطرهایی را که دارید، بشناسید و ترکیب آنها را به دست بیاورید لزومی ندارد برای این کار برای خرید چند عطر پول بدهید.

5- بسته به اینکه هر کدام از عطرها را به چه میزانی بزنید،‌ نتیجه به دست آمده متفاوت خواهد بود.

6- بهتر است از فکر ترکیب بیش از دو عطر بیرون بیایید زیرا مدیریت رایحه‌ها کاری سخت می‌شود.

پیشنهادهایی برای ترکیب رایحه‌هایی که جواب می‌دهند.

بوی شخصی عطرهای مردانه

Xeryus Rouge (شیرین) + S.T.dupont Essence Pure (خنک)

با تلفیق این دو بوی خنک و شیرین می‌توانید به رایحه‌ای متعادل برسید، رایحه‌ای که نه اسپرت بودن بوهای خنک را دارد و نه سنگینی بوهای شیرین را. به این ترتیب شما عطری دارید که برای میهمانی‌های نیمه‌ رسمی شب‌های تابستانی مناسب است.

Prinss Blanc (خنک) + Prinss Noir (تلخ)

ترکیب این چنینی به کسانی پیشنهاد می‌شود که طرفدار رایحه‌های متفاوت هستند. اصولا ترکیب تلخ و خنک، بوی خاصی ایجاد می‌کند، از آن بوهایی که هر کسی نمی‌پسندد ولی در عین حال خیلی متفاوت است.

 Mont Blanc Individual (شیرین) + Zino Dovidoff (تلخ)

این نوع ترکیب برای مردهایی خوب است که از بوهای سنگین و رسمی لذت می‌برند. اصولا عطرهایی با این بو برای مدیرها و پدرهای رسمی ‌پوش مناسب است.

Blue Lable (ترش) + Terre  The Hermes  (شیرین)

این ترکیب، اثر هر کدام از رایحه‌ها را به تنهایی خنثی می‌کند و در نهایت بویی کاملا متعادل را به شما هدیه می‌کند. با اینکه این دو اسانس متضاد هم به نظر می‌رسند ولی در ترکیب با هم اصولا عطری خوشایند را خواهند داشت.

بوی شخصی عطرهای زنانه

همه چیز درباره عطرهای ترکیبیKenzo Leopard (خنک) + Kenzo Amor (گرم)

همانطور که می‌بینید دو رایحه از یک مارک انتخاب شده تا در نهایت بوی هوشمندانه‌تری تولید شود. برای فصل پاییز و اوایل بهار چنین ترکیبی پیشنهاد می‌شود که نه زیادی گرم است و نه زیادی خنک.

Versache Crystal Bright (خنک) + Versache Crystal Noair (گرم)

چیزی شبیه رایحه‌ی قبلی ولی به دلیل تفاوت پایه‌ای بوها نتیجه‌ای متفاوت خواهد داشت. با کمتر یا زیادتر زدن هرکدام از عطرها می‌توانید نتیجه‌ای متفاوت به دست بیاورید. این ترکیب را برای جمع‌های دوستانه پیشنهاد می‌دهیم.

Adect Dior (تلخ) + Scada in to the Blue (ترش)

باز هم ترکیبی که برای آدم‌های متفاوت پیشنهاد می‌شود. اصولا بوی تلخ با بوهای خنک و ترش، ترکیبی خاص ایجاد می‌کنند و در نهایت شما با رایحه‌ای کاملا ویژه شناخته خواهید شد که بسیار مناسب برای مهمانی‌ها و جمع‌های دوستانه می‌باشد تا با بوی خوب لباستان خوب بدرخشید.

Roge Royal (شیرین) + Lacost Inspiration (خنک)

اسانس‌های شیرین، اصولا به خاطر خیلی‌ها می‌مانند و برای خیلی‌ها هم مقبول نیستند. اگر دل‌تان می‌خواهد از عطر شیرینی که هدیه گرفته‌اید استفاده کنید و جزء دسته دوم هستید، بهتر است با یک عطر اسپرت و خنک، ترکیب‌اش کنید.

بالا بردن ماندگاری بوی عطرهای ترکیبی

عطرهای ترکیبی و اختراعی ممکن است ماندگاری پایینی داشته باشند. به این معنا که وقتی از آنها استفاده می‌کنید، بیشتر از یکی، دو ساعت دوام نداشته باشند. سه راه برای بالا بردن ماندگاری بوی عطرها و ادکلن‌ها وجود دارد.

میزان رطوبت پوست شما، نحوه اعمال عطر بر روی پوست و در آخر میزان غلظت عطر، تنها با رعایت کردن این سه نکته از عطرهای ترکیب شده‎ی خود لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *